Niin, siellähän minä olin tuossa joulun alla. Aivan mahtavaa<3

Ihanat maisemat, varsinkin ne vedenalaiset, muutenpa siellä on kyllä aika karua ja kuivaa. Niin lämmintä kuin siihen aikaan vuodesta vain saattoi toivoa. Joka päivä vähintään +25C.

Mutta sitten se kulttuuri. En voi kestää sitä. Ehkä sitten olen vain kylmä suomalainen, joka ei ymmärrä muita kulttuureja. Silti väitän ymmärtäväni. Kyllä heidänkin käytöksessä on vikansa, vaikka osa kuvitteleekin olevansa aina oikessa. EN yleistä.

Jos ei saa yhtään hetkeän kävellä rauhassa, kyllä siinä alkaa palaa pinna. Edes jotain hienotunteisuutta kiitos! Enpä tinkimiskulttuuristakaan hiveästi välitä, sillä menee puoli tuntia jonkun yhden mitättömän matkamuiston ostamiseen, vaikka voisi olla muutakin tekemistä. Eipä silti, eihän lomalla saisi olla kiire, mutta viikossa ei muuten ehdi kovin paljon nähdä.

Yksi hermoja raastava asia vielä, jos ette liikaa kyllästy. Englanninkielentaito. Siellä ei kukaan juuri puhu englantia, ja ne, jotka sanovat jotain, ääntävät niin huonosti, että ei saa mitään selvää. Ja sitten kehtaavat väittää: "Don't you speak english?" ja nauravat.

En kuitenkaan ole Egyptiä vastaan, ja kyllä sinne on ihan mukava mennä snorklaamaan tai katselemaan pyramideja, mutta jos saan valita, lähden Kreikkaan. Tai sitten Venetsiaan, joka on unelmissani<3

tässä näitä vedenalaisia muistoja kuitenkin on. en ole mikään huippuvalokuvaaja, mutta onneksi on vedenkestävä kamera (:

 

sydämellä

ronju